U bevindt zich hier

  • home
 
Eventmanagement Amsterdam

Eventmanagement Amsterdam

Eventmanagement opleiding Amsterdam

Eventmanagement is een bruisende branche. Bij evenementenmanagement draait het om het creëren van een beleving. Om het opbouwen van een netwerk met geschikte contacten. En om het overtreffen van verwachtingen. Maar evenementenmanagement gaat vooral over mensen en hun wensen. Om een evenement op topniveau neer te kunnen zetten, kun je een evenementenopleiding volgen bij Hogeschool Tio.

Kies voor de hoofdstad: Amsterdam

In de hoofdstad Amsterdam vind je honderden verschillende culturen. En waar mensen zijn, zijn evenementen. Oftewel: hier gebeurt het! Amsterdam is een ideale stad om aan een evenementen opleiding te beginnen. En je hoeft er niet per se voor in Amsterdam te wonen: in drie minuten lopen vanaf station Amsterdam Sloterdijk ben je al op deze vestiging van Hogeschool Tio.

Evenementenmanagement opleiding Amsterdam

De vestiging van Hogeschool Tio in Amsterdam is heel modern ingericht en voorzien van de laatste snufjes in de hotellerie voor de praktijklessen. Om nog meer praktijk mee te maken, loop je naar buiten en ga je Amsterdam in: ieder jaar komen er honderdduizenden toeristen die bezoeken brengen aan musea, slapen in hotels en eten in restaurants. Lees meer over de eventmanagement opleiding Amsterdam.

Evenementenmanagement opleiding Amsterdam (hbo in 4 of 3 jaar)

Bij Tio krijg je niet alleen eventmanagement, maar ook hotelmanagement. En dat in 1 opleiding! Als je bent afgestudeerd kun je in beide branches aan de slag. Bij Tio heet de evenementenmanagement opleiding Hotel- en Eventmanagement, je kunt deze in 4 of 3 jaar afronden. Op basis van een Middelbaar Hotelschool diploma kan dit zelfs in slechts twee jaar. En dat kan ook op onze vestiging in Amsterdam, eventmanagement Amsterdam.

Mbo eventmanagement opleiding Amsterdam (mbo4 in 1 of 2 jaar)

Je kunt de eventmanagement opleiding ook op mbo4-niveau volgen. Bij Tio is evenementenmanagement opgenomen in de opleiding Hotelmanagement (middelbare hotelschool met eventmanagement). En bij Tio kun je deze unieke opleiding, afhankelijk van je vooropleiding, in slechts één of twee jaar afronden. Kijk voor meer informatie over de evenementenopleiding van Tio op mbo4-niveau op eventmanagement mbo opleiding.

Eventmanagement opleiding Amsterdam

Eventmanagement project