1. Home
  2. Eventmanagement
  3. eventmanagement_opleiding_amsterdam

Eventmanagement hbo

Beste kleine hogeschool

Eventmanagementopleiding in Amsterdam

Kies voor Eventmanagement en er gaat een wereld aan creatie en belevenis voor je open! De opleiding evenementenmanagement stelt jou in staat om de perfecte beleving te creëren voor je gasten. Wie weet ga jij in de toekomst aan de slag als eventmanager en organiseer jij de gaafste evenementen in Amsterdam, bijvoorbeeld in de Arena.

Kies voor de hoofdstad: Amsterdam

In de hoofdstad Amsterdam vind je honderden verschillende culturen. En waar mensen zijn, zijn evenementen. Oftewel: hier gebeurt het! Amsterdam is een ideale stad om aan een evenementenopleiding te beginnen. En je hoeft er niet per se voor in Amsterdam te wonen: in drie minuten lopen vanaf station Amsterdam Sloterdijk ben je al op deze vestiging van Hogeschool Tio.

Evenementenmanagementopleiding in Amsterdam

De vestiging van Hogeschool Tio in Amsterdam is heel modern ingericht en voorzien van de laatste snufjes in de hotellerie voor de praktijklessen. Om nog meer praktijk mee te maken, loop je naar buiten en ga je Amsterdam in: ieder jaar komen er honderdduizenden toeristen die bezoeken brengen aan musea, slapen in hotels en eten in restaurants. 

Hbo eventmanagement in 3 of 4 jaar

Bij Tio krijg je niet alleen eventmanagement, maar ook hotelmanagement. En dat in 1 opleiding! Als je bent afgestudeerd kun je in beide branches aan de slag. Bij Tio heet de evenementenmanagement opleiding Hotel- en Eventmanagement, je kunt deze in 3 of 4 jaar afronden. Op basis van een Middelbaar Hotelschool diploma kan dit zelfs in slechts twee jaar. En dat kan ook op onze vestiging in Amsterdam.

Mbo eventmanagement in 1 of 2 jaar

Je kunt de eventmanagementopleiding ook op mbo4-niveau volgen. Bij Tio is evenementenmanagement opgenomen in de opleiding Hotelmanagement (middelbare hotelschool met eventmanagement). En bij Tio kun je deze unieke opleiding, afhankelijk van je vooropleiding, in slechts één of twee jaar afronden.

Eventmanagement in Amsterdam

Rondleiding Tio Amsterdam
Rondleiding Tio Amsterdam
Noud is eventmanager op het Amsterdam Dance Event
Projecten bij Hotel- en Eventmanagement
Do you want to work in Event Management?
Deze Tio-opleiding scoort een 4,6 uit 5 op basis van 59 beoordelingen.