U bevindt zich hier

  • home
 
Mbo eventmanagement evenementenmanagement

Eventmanagement mbo

Zit het organisatietalent je in het bloed en ben je graag altijd in de weer om een nieuw evenement te organiseren? Een regionaal evenement of een groot landelijk evenement, jij draait er je hand niet voor om. Leg de combinatie tussen eventmanagement en hotelmanagement, en start je carrière bij Tio.

Mbo eventmanagement

Organiseer jij graag grote (internationale) events en wil je dit graag zo goed mogelijk doen? Dan schuilt er een ware eventmanager in jou! Tijdens het organiseren zet jij je voor 100% in, om je zoveel mogelijk te kunnen verplaatsen in de bezoekers. Op deze manier zorg je ervoor dat zij zich op hun gemak voelen en dat jij de juiste sfeer hebt gecreëerd tijdens het event. Klinkt dit je bekend in de oren? Kies dan voor de opleiding Event- en Hotelmanagement aan Tio, waarbij je door middel van praktijkervaring klaargestoomd wordt voor een succesvolle carrière in de hotel- en eventbranche.

Meer over mbo eventmanagement


Evenementenwereld in de praktijk

Bij Tio krijg je les van specialisten uit de hotel- en eventbranche. Om met zoveel mogelijk kennis en ervaring klaargestoomd te worden voor je carrière, zal je opleiding voor meer dan 60% uit praktijkervaring bestaan. Om te testen of je alle managementvaardigheden en horecavakkennis in huis hebt, run je in het laatste jaar samen met medestudenten een week lang een hotel runnen tijdens het project Hotel-en Eventweek. Maar ook twee (internationale) stages dragen bij aan het in praktijk brengen van je kennis.

Aan de slag met eventmanagement


Kies je eigen studieroute

Heb je een havo- of mbo-diploma en wil je graag in één jaar je mbo4-diploma behalen? Dat kan! Voor zeer gemotiveerde studenten is er namelijk het intensieve fasttrackprogramma. Heb je het HMA-diploma behaald, maar wil je nog graag doorstuderen? Dan zit je goed bij Tio. Je kunt namelijk de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement (HEM) in twee of drie jaar halen. Dit doe je door in het tweede jaar van de hbo-opleiding HEM in te stromen. Kortom, bij Tio studeer je op je eigen manier.

Mbo eventmanagement versneld studeren


Tio: “De absolute topper”

Je kunt de mbo-opleiding Event- en Hotelmanagement volgen op alle vijf de vestigingen van Tio, namelijk Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De Tio-opleiding Event- en Hotelmanagement is met 98 punten door de Keuzegids MBO 2015 uitgeroepen tot de beste Middelbare Hotelschool. De Keuzegids MBO schrijft over Tio’s topopleiding: “De absolute topper voor horeca is Hogeschool Tio, een particuliere hogeschool die in vijf provincies actief is. Leerlingen van deze opleiding zijn zeer tevreden over alle aspecten.”

Beste mbo hotel- en eventmanagement