U bevindt zich hier

  • home
 
Eventmanagement Eindhoven

Eventmanagement Eindhoven

Eventmanagement opleiding Eindhoven

Eventmanagement is een bruisende branche. Bij evenementenmanagement draait het om het creëren van een beleving. Om het opbouwen van een netwerk met geschikte contacten. En om het overtreffen van verwachtingen. Maar evenementenmanagement gaat vooral over mensen en hun wensen. Om een evenement op topniveau neer te kunnen zetten, kun je een evenementenopleiding volgen bij Hogeschool Tio.

Kies voor de lichtstad: Eindhoven

Welkom bij de evenementen opleiding van Tio in bourgondisch Eindhoven! Hier ligt de langste caféstraat van Nederland: Stratumseind. Elk jaar zijn er spetterende festivals, zoals het Fiesta del Sol, de Jazz in Lighttown en Reggae Sundance. En je hebt er de leukste bruine kroegen, eetcafés en het extravagante swingpaleis De Danssalon. Wat een stad voor een opleiding evenementenmanagement! Wie wil hier nou niet studeren?

Evenementenmanagement opleiding Eindhoven

De gemoedelijke vastiging van Tio in Eindhoven, waar je de eventmanagement opleiding kunt volgen, ligt centraal in Eindhoven. Aan het Begijnenhof, pal naast Stratumseind en dichtbij de Heuvelgalerij - een lange overdekte winkelpassage naar het treinstation. Regent het dus een keer, dan kun je in ieder geval droog naar de trein. Eindhoven is een prima stad om te studeren, je kunt er winkelen, sporten, uitgaan en lekker eten. Lees meer over de eventmanagement opleiding in Eindhoven.

Evenementenmanagement opleiding Eindhoven (hbo in 4 of 3 jaar)

Bij Tio krijg je niet alleen eventmanagement, maar ook hotelmanagement. En dat in 1 opleiding! Als je bent afgestudeerd kun je in beide branches aan de slag. Bij Tio heet de evenementenmanagement opleiding Hotel- en Eventmanagement, je kunt deze in 4 of 3 jaar afronden. Op basis van een Middelbaar Hotelschool diploma kan dit zelfs in slechts twee jaar. En dat kan ook op onze vestiging in Eindhoven, eventmanagement Eindhoven.

Mbo eventmanagement opleiding Eindhoven (mbo4 in 1 of 2 jaar)

Je kunt de eventmanagement opleiding ook op mbo4-niveau volgen. Bij Tio is evenementenmanagement opgenomen in de opleiding Hotelmanagement (middelbare hotelschool met eventmanagement). En bij Tio kun je deze unieke opleiding, afhankelijk van je vooropleiding, in slechts één of twee jaar afronden. Kijk voor meer informatie over de evenementenopleiding van Tio op mbo4-niveau op eventmanagement mbo opleiding.

Eventmanagement opleiding Eindhoven

Eventmanagement stage