1. Eventmanagement
 2. Opleiding Eventmanagement in Eindhoven

Hotel- en Eventmanagement

Hbo Bachelor Hospitality & Leisure 3 jaar

Opleiding Eventmanagement in Eindhoven

Later aan het werk in Eventmanagement? Leer grootschalige en kleinschalige evenementen creëren zoals festivals, conferenties, afdelingsuitjes, bruiloften, formele feesten, concerten of conventies. De opleiding evenementenmanagement stelt jou in staat om de perfecte beleving te creëren voor je gasten. Wie weet ga jij in de toekomst aan de slag als eventmanager en organiseer jij de gaafste evenementen in Eindhoven, bijvoorbeeld in het Philipsstadion.

Kies voor de lichtstad: Eindhoven

Welkom bij de evenementenopleiding van Tio in bourgondisch Eindhoven! Hier ligt de langste caféstraat van Nederland: Stratumseind. Elk jaar zijn er spetterende festivals, zoals The Flying Dutch, het Jazz in Lighttown en Reggae Sundance. En je hebt er de leukste bruine kroegen, eetcafés en het uitgaansgeledenheden. Wat een stad voor een opleiding evenementenmanagement! Wie wil hier nou niet studeren?

Kom studeren in Eindhoven

Opleiding evenementenmanagement in Eindhoven

De gemoedelijke vestiging van Tio in Eindhoven, waar je de eventmanagementopleiding kunt volgen, ligt in het centrum van Eindhoven. Aan het Begijnenhof, pal naast Stratumseind en dichtbij de Heuvelgalerij - een lange overdekte winkelpassage naar het treinstation. Regent het dus een keer, dan kun je in ieder geval droog naar de trein. Eindhoven is een prima stad om te studeren, je kunt er winkelen, sporten, uitgaan en lekker eten.

Eventmanagement studeren bij Tio

Event hbo-opleiding in 3 of 4 jaar

Bij Tio heet de evenementenmanagement opleiding Hotel- en Eventmanagement. Je krijgt dus niet alleen eventmanagement, maar ook hotelmanagement. Een gouden duo! Na je afstuderen, kan je in beide branches aan de slag. Je kunt deze hbo/opleiding in 3 of 4 jaar afronden. Op basis van een Middelbaar Hotelschool diploma kan dit zelfs in slechts twee jaar. En dat kan ook op onze vestiging in Eindhoven.

Hbo event in 3 of 4 jaar in Eindhoven

Event mbo4-opleiding in 1 of 2 jaar

Je kunt de eventmanagementopleiding ook op mbo4-niveau volgen. Bij Tio is evenementenmanagement opgenomen in de opleiding Hotelmanagement. En bij Tio kun je deze leuke opleiding, afhankelijk van je vooropleiding, in slechts één of twee jaar afronden. 

Mbo event in 1 of 2 jaar in Eindhoven

Eventmanagement in Eindhoven

 • Event manager in New York
  Event manager in New York
 • Binnenkijken bij Hogeschool Tio Eindhoven
  Binnenkijken bij Hogeschool Tio Eindhoven
 • Projecten bij Hotel- en Eventmanagement
  Projecten bij Hotel- en Eventmanagement
 • Do you want to work in Event Management?
  Do you want to work in Event Management?