U bevindt zich hier

  • home
 
Eventmanagement Hengelo

Eventmanagement Hengelo

Eventmanagement opleiding Hengelo

Eventmanagement is een bruisende branche. Bij evenementenmanagement draait het om het creëren van een beleving. Om het opbouwen van een netwerk met geschikte contacten. En om het overtreffen van verwachtingen. Maar evenementenmanagement gaat vooral over mensen en hun wensen. Om een evenement op topniveau neer te kunnen zetten, kun je een evenementenopleiding volgen bij Hogeschool Tio.

Kies voor de gezellige stad: Hengelo

Hengelo is het ‘kleine broertje’ van Enschede, onlangs uitgeroepen tot ‘leukste studentenstad’. Een stad met veel evenementen (voor studenten) dus! In Hengelo bloeide vroeger de textielindustrie, zoals overal in Twente. Later nam Stork het initiatief om de metaalsector te ontwikkelen. De gebouwen van Stork vind je overal terug in Hengelo; zelfs het sfeervolle gebouw van Tio aan de Julianalaan is vroeger van Stork geweest. In Hengelo vind je sportieve en culturele voorzieningen binnen handbereik, een gezellig stadscentrum met winkels en cafés én vind je gemakkelijk een leuke studentenkamer. Daarom kies je voor de eventmanagement opleiding in Hengelo!

Evenementenmanagement opleiding Hengelo

Het sfeervolle pand van Tio Hengelo waar je de opleiding evenementenmanagement kunt volgen ligt op loopafstand van de stad en het station; makkelijk te bereiken dus met het openbaar vervoer. Hengelo is de kleinste van de vijf vestigingen van hotelschool Tio. Bij Tio Hengelo studeer je in een gemoedelijke sfeer.

Evenementenmanagement opleiding Hengelo (hbo in 4 of 3 jaar)

Bij Tio krijg je niet alleen eventmanagement, maar ook hotelmanagement. En dat in 1 opleiding! Als je bent afgestudeerd kun je in beide branches aan de slag. Bij Tio heet de evenementenmanagement opleiding Hotel- en Eventmanagement, je kunt deze in 4 of 3 jaar afronden. Op basis van een Middelbaar Hotelschool diploma kan dit zelfs in slechts twee jaar. En dat kan ook op onze vestiging in Hengelo, eventmanagement Hengelo.

Mbo eventmanagement opleiding Hengelo (mbo4 in 1 of 2 jaar)

Je kunt de eventmanagement opleiding ook op mbo4-niveau volgen. Bij Tio is evenementenmanagement opgenomen in de opleiding Hotelmanagement (middelbare hotelschool met eventmanagement). En bij Tio kun je deze unieke opleiding, afhankelijk van je vooropleiding, in slechts één of twee jaar afronden. Kijk voor meer informatie over de evenementenopleiding van Tio op mbo4-niveau op eventmanagement mbo opleiding.

Eventmanagement opleiding Hengelo


Eventmanagement stage