U bevindt zich hier

  • home
 
Eventmanagement Rotterdam

Eventmanagement Rotterdam

Eventmanagement opleiding Rotterdam

Eventmanagement is een bruisende branche. Bij evenementenmanagement draait het om het creëren van een beleving. Om het opbouwen van een netwerk met geschikte contacten. En om het overtreffen van verwachtingen. Maar evenementenmanagement gaat vooral over mensen en hun wensen. Om een evenement op topniveau neer te kunnen zetten, kun je een evenementenopleiding volgen bij Hogeschool Tio.

Kies voor de havenstad: Rotterdam

In de wereld van evenementenmanagement is ‘internationaal’ een belangrijk woord. Je legt internationaal contacten voor het organiseren van evenementen en reist veel om de beste locaties voor feesten en festivals te ontdekken. Kies je voor Tio Rotterdam, dan zit je tijdens je studie al in een internationale stad. Rotterdam staat bekend om zijn grote, internationale haven en de bedrijvigheid in de stad motiveert enorm. Daarom kies je voor de eventmanagement opleiding in Rotterdam!

Eventmanagement opleiding Rotterdam

De vestiging van Tio in Rotterdam is de nieuwste Tio-vestiging waar je de eventmanagement opleiding kunt volgen. Je bent er in no time: vanaf het centraal station van Rotterdam loop je in één minuut naar de vestiging die staat tussen multinationals als Unilever en Nationale Nederlanden. Doordat Tio Rotterdam zo nieuw is, is het pand supermodern en helemaal ingericht met de laatste snufjes. Lees meer over de evenementenmanagement opleiding in Rotterdam.

Evenementenmanagement opleiding Rotterdam (hbo in 4 of 3 jaar)

Bij Tio krijg je niet alleen eventmanagement, maar ook hotelmanagement. En dat in 1 opleiding! Als je bent afgestudeerd kun je in beide branches aan de slag. Bij Tio heet de evenementenmanagement opleiding Hotel- en Eventmanagement, je kunt deze in 4 of 3 jaar afronden. Op basis van een Middelbaar Hotelschool diploma kan dit zelfs in slechts twee jaar. En dat kan ook op onze vestiging in Rotterdam, eventmanagement Rotterdam.

Mbo eventmanagement opleiding Rotterdam (mbo4 in 1 of 2 jaar)

Je kunt de eventmanagement opleiding ook op mbo4-niveau volgen. Bij Tio is evenementenmanagement opgenomen in de opleiding Hotelmanagement (middelbare hotelschool met eventmanagement). En bij Tio kun je deze unieke opleiding, afhankelijk van je vooropleiding, in slechts één of twee jaar afronden. Kijk voor meer informatie over de evenementenopleiding van Tio op mbo4-niveau op eventmanagement mbo opleiding.

Eventmanagement opleiding Rotterdam

Eventmanagement stage