1. Eventmanagement
 2. Opleiding eventmanagement in Rotterdam

Hotel- en Eventmanagement

Hbo Bachelor Hospitality & Leisure 3 jaar

Opleiding eventmanagement in Rotterdam

Ligt jouw hart bij het organiseren van evenementen? Dan is de opleiding Eventmanagement voor jou de perfecte match. De opleiding evenementenmanagement stelt jou in staat om de perfecte beleving te creëren voor je gasten. Wie weet ga jij in de toekomst aan de slag als eventmanager en organiseer jij de gaafste evenementen in Rotterdam, bijvoorbeeld in de Ahoy.

Kies voor de havenstad: Rotterdam

In de wereld van evenementenmanagement is ‘internationaal’ een belangrijk woord. Je legt internationaal contacten voor het organiseren van evenementen en reist veel om de beste locaties voor feesten en festivals te ontdekken. Kies je voor Tio Rotterdam, dan zit je tijdens je studie al in een internationale stad. Rotterdam staat bekend om zijn grote, internationale haven en de bedrijvigheid in de stad motiveert enorm.

Kom studeren in Rotterdam

Eventmanagement opleiding Rotterdam

De vestiging van Tio in Rotterdam is de nieuwste Tio-vestiging waar je de eventmanagementopleiding kunt volgen. Je bent er in no time: vanaf het centraal station van Rotterdam loop je in drie minuten naar de vestiging die staat tussen multinationals als Unilever en Nationale Nederlanden. Doordat Tio Rotterdam zo nieuw is, is het pand hypermodern en helemaal ingericht met de laatste snufjes. 

Eventmanagement studeren bij Tio

Hbo evenementenmanagement in 3 of 4 jaar

Bij Tio krijg je niet alleen eventmanagement, maar ook hotelmanagement. En dat in 1 opleiding! Als je bent afgestudeerd kun je in beide branches aan de slag. Bij Tio heet de evenementenmanagement opleiding Hotel- en Eventmanagement, je kunt deze in 3 of 4 jaar afronden. Op basis van een Middelbaar Hotelschool diploma kan dit zelfs in slechts twee jaar. En dat kan ook op onze vestiging in Rotterdam.

Hbo event in 3 of 4 jaar in Rotterdam

Mbo evenementenmanagement in 1 of 2 jaar

Je kunt de eventmanagement opleiding ook op mbo4-niveau volgen. Bij Tio is evenementenmanagement opgenomen in de opleiding Hotelmanagement (middelbare hotelschool met eventmanagement). En bij Tio kun je deze unieke opleiding, afhankelijk van je vooropleiding, in slechts één of twee jaar afronden. 

Mbo event in 1 of 2 jaar in Rotterdam

Eventmanagement in Rotterdam

 • Projecten bij Hotel- en Eventmanagement
  Projecten bij Hotel- en Eventmanagement
 • Binnenkijken bij Tio Rotterdam
  Binnenkijken bij Tio Rotterdam
 • Do you want to work in Event Management?
  Do you want to work in Event Management?
 • What is it like to be a wedding planner in Spain?
  What is it like to be a wedding planner in Spain?