1. Home
  2. Eventmanagement
  3. eventmanagement_opleiding_utrecht

Eventmanagement hbo

Beste kleine hogeschool

Eventmanagementopleiding in Utrecht

Eventmanagement: het creëren en ontwikkelen van grootschalige evenementen zoals festivals, conferenties, ceremonies, bruiloften, formele feesten, concerten of conventies. Wie wil dat nou niet? De opleiding evenementenmanagement stelt jou in staat om de perfecte beleving te creëren voor je gasten.
Wie weet ga jij in de toekomst aan de slag als eventmanager en organiseer jij de gaafste evenementen in Utrecht, bijvoorbeeld in de Jaarbeurs.

Kies voor de studentenstad: Utrecht

Utrecht is met 67.499 studenten op 350.000 inwoners dé studentenstad van Nederland. Vanaf het voorjaar vindt hier een gezellig terrasleven plaats, waar alles draait om zien en gezien te worden. Een uitstekende plek voor een evenementenopleiding aan Hogeschool Tio dus! Studentenvereniging Cognatio zorgt er bovendien voor dat je je snel thuis voelt in het studentenleven en organiseert leuke events.

Opleiding eventmanagement in Utrecht

Hotelschool Tio in Utrecht is gevestigd aan de Oudenoord 2, midden in het centrum! Vanaf het Centraal Station van Utrecht loop je in 10 minuten naar Tio, waar je de eventmanagement opleiding kunt volgen. Wil je echt met beide benen in het studentenleven staan? Dan is een kamer in Utrecht iets voor jou. Het is het tegenwoordig weer makkelijker om een studentenkamer te vinden in Utrecht. De SSH Utrecht verhuurt ruim 10.000 kamers en woningen. Als je je in de winter inschrijft, ben je er vrijwel zeker van dat je in september over een kamer kunt beschikken.

Hbo eventmanagement in 3 of 4 jaar

Tio combineert eventmanagement met hotelmanagement, een perfecte combi in één hbo-opleiding genaamd Hotel- en Eventmanagement. Als je bent afgestudeerd kun je in beide branches aan de slag. Deze hbo-opleiding kun je versneld studeren, je kunt de opleiding in 3 of 4 jaar afronden. Heb je een Middelbaar Hotelschool diploma, dan kan dit zelfs in slechts twee jaar. En dat kan ook op onze vestiging in Utrecht.

Mbo eventmanagement in 1 of 2 jaar

Wist je dat je de eventmanagementopleiding ook op mbo4-niveau kunt volgen? Bij Tio is evenementenmanagement opgenomen in de opleiding Hotelmanagement. En bij Tio kun je deze leuke opleiding, afhankelijk van je vooropleiding, in slechts één of twee jaar afronden. 

Eventmanagement in Utrecht

Eventmanager bij EK Vrouwenvoetbal
Eventmanager bij EK Vrouwenvoetbal
Rondleiding Tio Utrecht
Projecten bij Hotel- en Eventmanagement
Do you want to work in Event Management?
Deze Tio-opleiding scoort een 4,6 uit 5 op basis van 59 beoordelingen.