U bevindt zich hier

  • home
 
Eventmanagement Utrecht

Eventmanagement Utrecht

Eventmanagement opleiding Utrecht

Eventmanagement is een bruisende branche. Bij evenementenmanagement draait het om het creëren van een beleving. Om het opbouwen van een netwerk met geschikte contacten. En om het overtreffen van verwachtingen. Maar evenementenmanagement gaat vooral over mensen en hun wensen. Om een evenement op topniveau neer te kunnen zetten, kun je een evenementenopleiding volgen bij Hogeschool Tio.

Kies voor de studentenstad: Utrecht

Utrecht is met 52.000 studenten op 233.000 inwoners dé studentenstad van Nederland. Vanaf het voorjaar vindt hier een gezellig terrasleven plaats, waar alles draait om zien en gezien te worden. Een uitstekende plek voor een evenementen opleiding aan Hogeschool Tio dus! Studentenvereniging Cognatio zorgt er bovendien voor dat je je snel thuis voelt in het studentenleven.

Eventmanagement opleiding Utrecht

Hotelschool Tio in Utrecht is gevestigd aan de Oudenoord 2 te Utrecht, midden in het centrum! Vanaf het Centraal Station van Utrecht loop je in minder dan 10 minuten naar Tio, waar je de eventmanagement opleiding kunt volgen. Wil je echt met beide benen in het studentenleven staan? Dan is een kamer in Utrecht iets voor jou. Het is het tegenwoordig weer makkelijker om een studentenkamer te vinden in Utrecht. De SSH Utrecht verhuurt ruim 10.000 kamers en woningen. Als je je in de winter inschrijft, ben je er vrijwel zeker van dat je in september over een kamer kunt beschikken. Lees meer over de evenementenmanagement opleiding in Utrecht.

Evenementenmanagement opleiding Utrecht (hbo in 4 of 3 jaar)

Bij Tio krijg je niet alleen eventmanagement, maar ook hotelmanagement. En dat in 1 opleiding! Als je bent afgestudeerd kun je in beide branches aan de slag. Bij Tio heet de evenementenmanagement opleiding Hotel- en Eventmanagement, je kunt deze in 4 of 3 jaar afronden. Op basis van een Middelbaar Hotelschool diploma kan dit zelfs in slechts twee jaar. En dat kan ook op onze vestiging in Rotterdam, eventmanagement Utrecht.

Mbo eventmanagement opleiding Utrecht (mbo4 in 1 of 2 jaar)

Je kunt de eventmanagement opleiding ook op mbo4-niveau volgen. Bij Tio is evenementenmanagement opgenomen in de opleiding Hotelmanagement (middelbare hotelschool met eventmanagement). En bij Tio kun je deze unieke opleiding, afhankelijk van je vooropleiding, in slechts één of twee jaar afronden. Kijk voor meer informatie over de evenementenopleiding van Tio op mbo4-niveau op eventmanagement mbo opleiding.

Eventmanagement opleiding Utrecht

Eventmanagement project